Wilujeng Sumping di Wikikamus basa Sunda
Kamus bébas basa Sunda anu digarap réréongan.
Kiwari Wiktionary basa Sunda geus boga 212 éntri. Hidep tiasa ilubiung dina ngamekarkeun Wikikamus ieu.
Salasa, 25 Nopémber 2014
Tabuh 15:39 (UTC+7)

Pérsi Sélulér

Books-aj.svg aj ashton 01e.svg


Ngeunaan Wikikamus

Wikikamus atawa Wiktionary téh kamus multibasa, lain énsiklopédi, dadaranana tiasa diaos di kriteria inklusi. Tingal kaca pitulung jeung kasapukan pidangan pikeun nu lianna. Nu midang di kaca tepas di antarana alih basa mingguan jeung paribasa. Kumaha carana ilubiung? Mangga tingal béréndélan hancaeun jeung artikel pamundut.



Logo book2.png


Sungsi Wikikamus


Writing star.svg


Kecap Poé Ieu

baong; ks
Harti

  1. Teu daék diatur, sakarepna, tara nurut; bangor.





Wikinews commentary.svg


Éntri pilihan


Notepad icon.png


Hancaeun

Wiktionary small.svgWiktionary Basa Sunda geus miboga kecap dina babaraha basa:

Sunda (223) - Indonésia (11) - Jawa (0) - Minangkabau (0) - Banjar (0) - Batawi (0) - Bali (0) - Melayu Brunei (0) - Malayu (0) - Bugis (0) - Inggris (31) - Perancis (0) - Madagaskar (0) - Walanda (0) - Spanyol (0) - Jérman (0) - Italia (0) - Portugal (0) - Finlandia (0) - Polandia (0) - Arab (0) - Rusia (0) - Jepang (0) - Turki (0) - Yunani (0) - Koréa (0) - Hindi (0) - Thai (0) - Viétnam (0) - Ibrani (0) - Daptar salengkepnya

Books-aj.svg aj ashton 01e.svg

Wikikamus dina basa séjén
Ieu mangrupakeun Wiktionary édisi Basa Sunda (Wikikamus): ditujukeun pikeun ngadadarkeun sadaya kecap tina basa mana waé maké Basa Sunda. Pikeun conto, tingal frei (hiji kecap dina Basa Jérman). Pikeun mendakan dadaran basa Jérman pikeun kecap éta, anjeun kudu muka kaca nu sarupi dina Wiktionary Basa Jérman. Tingal ogé Koordinasi Multibasa jeung Statistika Multibasa.

  • Leuwih ti 100.000 Kecap:
  • Leuwih ti 10.000 kecap:
  • Leuwih ti 1.000 kecap:
Wikimedia-logo.svg

Wiktionary dijalankeun ku Yayasan Wikimédia, hiji yayasan tanpabati nu didaptarkeun di Florida, AS. Wikimédia ngajalankeun sababaraha proyék wiki multibasa séjénna nu sipatna nembrak:

Sadaya | Anyar: 5 10 15 20 25 | Dianti: 5 | Pondok: 5 10 15 20 | Panjang: 5 10 15 20 | Kategori: 5 10 | Gambar teu dipaké galeri

Lihat riwayat suntingan halaman ini.