Wilujeng sumping di Wikikamus!

Bagéa! Wilujeng sumping di Wiktionary atawa Wikikamus, proyék réréongan nyusun kamus multibasa anu bébas (gratis) nu ngawengku harti, étimologi, éjahan, conto larapan, paribasa, sinonim, antonim, jeung alih basa. Wikamus téh mangrupakeun dulur Wikipédia, énsiklopédi nembrak nu bébas (gratis). Dina édisi basa Sunda ieu, ti saprak dibuka Séptémber 2004, nepi ka ayeuna kakara boga 212 éntri. Mangga lenyepan cara nyieun éntri anyar, ngédit eusi kaca, kutrat-kotrét dina kotrétan, sarta mangga buka kaca Panglawungan pikeun merenahkeun ku anjeun di mana salira tiasa ngiring ilubiung dina ngamekarkeun Wikamus. Kandungan ieu Wikamus dipayungan ku Lisénsi Dokumén Bébas GNU; mangga aos Hak cipta Wikikamus sangkan leuwih jéntré.

Kecap Poé Ieu

édit

baong; ks
Harti

  1. Teu daék diatur, sakarepna, tara nurut; bangor.

Ngeunaan Kecap Poé Ieu - Arsip - Usulkeun Kecap Anyar

Sungsi Wikikamus

Dumasar kategori - Dumasar basa - Dumasar guna kecap - Dumasar jejer - Wancahan - Daptar frékuénsi - Indéks basa - Tarabas - Rima - Daptar Swadés - WikiSaurus - Lampiran

Ngeunaan Wikikamus

Wikikamus atawa Wiktionary téh kamus multibasa, lain énsiklopédi, dadaranana tiasa diaos di kriteria inklusi. Tingal kaca pitulung jeung kasapukan pidangan pikeun nu lianna. Nu midang di kaca tepas di antarana alih basa mingguan jeung paribasa. Kumaha carana ilubiung? Mangga tingal béréndélan hancaeun jeung artikel pamundut.

Éntri pilihan

Éntri anyar - Éntri acak - Kecap poé ieu - Nu ahéng - Kecap dina émbaran

Indéks gancang Aksara lianna

A a B b C c D d E e F f G g H h I i J j K k L l M m N n O o P p Q q R r S s T t U u V v W w X x Y y Z z

Α–Ω α–ω А–Я а–я א–ת ﺍ–ﻱ अ–ह অ–ঢ় ก–ฮ あ–ん ア–ン 一–广–火–羊–酉–龠 가–힣

Latin lianna

! 0–9 À–þ Ā–ž

Sungsi Wikikamus sacara manual

Hancaeun

Ngalengkepan artikel nu aya - Alih basa nu perlu dipariksa - Pamundut beberesih - Pilih salah sahiji hanca lianna

Wikikamus dina basa séjén

Ieu mangrupakeun Wiktionary édisi Basa Sunda (Wikikamus): ditujukeun pikeun ngadadarkeun sadaya kecap tina basa mana waé maké Basa Sunda. Pikeun conto, tingal frei (hiji kecap dina Basa Jérman). Pikeun mendakan dadaran basa Jérman pikeun kecap éta, anjeun kudu muka kaca nu sarupi dina Wiktionary Basa Jérman. Tingal ogé Koordinasi Multibasa jeung Statistika Multibasa.

10,000+: Български -- English -- 中文 -- Nederlands -- Suomi -- Français -- Galego -- Deutsch -- Ελληνικά -- Magyar -- Ido -- Italiano -- كوردی -- Polski -- Português


1,000+: Afrikaans -- Englisc -- Corsu -- Dansk -- Eesti -- עברית -- हिन्दी -- Íslenska -- Bahasa Indonesia -- 日本語 -- 한국어 -- Latina -- Norsk -- فارسى -- Русский -- Српски -- Sicilianu -- Slovenčina -- Slovenščina -- Español -- Svenska -- தமிழ் -- Türkçe


100+: لعربية -- Հայերեն -- Bosanski -- Català -- Hrvatski -- Česká -- Esperanto -- ગુજરાતી -- Interlingua -- Interlingue -- қазақша -- Plattdüütsch -- Македонски -- Bân-lâm-gú -- Română -- सिनधि -- Simple English -- Slovenčina -- ไทย -- Українська -- Tiếng Việt -- ייִדיש


Daptar Méta + Sadaya Wikikamus

Proyék Wikimédia lianna

Wiktionary dijalankeun ku Yayasan Wikimédia, hiji yayasan tanpabati nu didaptarkeun di Florida, AS. Wikimédia ngajalankeun sababaraha proyék wiki multibasa séjénna nu sipatna nembrak:

Proyék sawargi:
Meta-Wiki
Koordinasi sadaya proyék Wikimédia
Wikipédia
Énsiklopédi bébas
Wikimedia Commons
Gudang média keur balaréa
Wikipustaka
Pustaka jeung manual
Wikispecies

Sadaya | Anyar: 5 10 15 20 25 | Dianti: 5 | Pondok: 5 10 15 20 | Panjang: 5 10 15 20 | Kategori: 5 10 | Gambar teu dipaké galeri

Lihat riwayat suntingan halaman ini.