Basa SundaÉdit

Kecap pagawéan [su]

écér

  • pagawéan barangbeulli kabutuhan saeutik-saeutik sapereluna.
  • Pa Budi biasana barangbeuli parabotan ku cara écér.
  • Biasana, warung diasupkeun ka tempat ngajual barang écér.

Tingkatan basaÉdit

  • écér: basa loma
  Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.