Basa SundaÉdit

Kecap pagawéan [su]

éclok

  • pagawéan nginjeum duit ku sabab teu mawa.
  1. ngéclok duit: nginjeum duit dina témpo sakeudeung.
  • Geus ayeuna mah éclok heula wé jang meuli bengsin.
  • Ngéclok duit mah moal jadi masalah mun manéh malikeun duitna gancang.

Tingkatan basaÉdit

  • éclok: basa loma
  Tarjamahan[?]
  • Basa Indonésia : -
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.