Basa SundaÉdit

Kecap barang [su]

émansipasi

  1. ngabogaan hak nu sarua, biasana dilarapkeun ka awéwé
  Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.