Béda révisi "abdi"

246 bita dipupus ,  2 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m (removing interwiki - replaced by cognate; perubahan kosmetik)
{{-su-}}
{{-k k-|su}}
* '''ngabdi''': ngawula
:Conto: Pagawé nagri téh wajib ''ngabdi'' masarakat, lain sabalikna.
 
{{-k b-|su}}
* '''abdi''':# lemesna tina [[kuring]];
# umumna budak beulian dina tradisi bangsa Arab.
:Conto: Teu gaduh acis sapérak-pérak acan ''abdi'' mah.
 
* '''abdi-abdi''': rahayat
:Conto: Ti saprak éta garong beunang, kahirupan ''abdi-abdi'' téh jadi tengtrem.
 
{{tarjemahan}}
{{(}}
2.176

éditan