Béda révisi "andam"

4 bita ditambahkeun ,  2 tahun yang lalu
m
→‎{{sunda}}: clean up, replaced: {{-su-}} → =={{sunda}}== using AWB
(→‎top: nambah kecap A using AWB)
 
m (→‎{{sunda}}: clean up, replaced: {{-su-}} → =={{sunda}}== using AWB)
 
=={{-su-sunda}}==
{{-nomina-|su}}
#paku andam, ngaran bangsa paku (tutuwuhan) nu sok pohara ngarandakahna.
 
 
{{kamus|ver=coolsma}}
2.176

éditan