Béda révisi "ambeu"

41 bita ditambahkeun ,  5 bulan yang lalu
taya kamandang éditan
(Nyieun kaca anyar =={{sunda}}== {{-k k-|su}} '''ambeu''' #kecap pagawéan jang ngarasakeun bau liwat irung. #ngambeu, ngarasa ambeu kana irung. === Tingkata basa === * '''ambeu''' : basa lo...)
 
 
{{kamus|ver=danadibrata}}
 
[[Kategori:Beasiswa Daring-Lany pirna]]
980

éditan