Béda révisi "ambeu"

39 bita dipupus ,  4 bulan yang lalu
taya kamandang éditan
=={{sunda}}==
{{-k k-|su}}
 
'''ambeu'''
#*kecap pagawéan jang ngarasakeun bau liwat irung.
#*[[ngambeu]], ngarasa ambeu kana irung.
:* '''ambeu''': lamunLamun keur pilek, urang biasana teu bisa '''ambeu'''.''
:* ''Barudak '''ngambeu''': barudak ngambeu asakan ti warung makan gigireun masigit.''
 
=== Tingkata basa ===
{{)}}
 
=== Conto Kalimah ===
* '''ambeu''': lamun keur pilek, urang biasana teu bisa ambeu.
* '''ngambeu''': barudak ngambeu asakan ti warung makan gigireun masigit.
 
{{kamus|ver=danadibrata}}
980

éditan