Béda révisi "ambeu"

111 bita dipupus ,  3 bulan yang lalu
taya kamandang éditan
 
 
*kecap pagawéan jang ngarasakeun bau liwat irung.
*[[ngambeu]], ngarasa ambeu kana irung.
:* ''Lamun keur pilek, urang biasana teu bisa '''ambeu'''.''
:* ''Barudak '''ngambeu''' asakan ti warung makan gigireun masigit.''
 
=== Tingkatan basa ===
980

éditan