Béda révisi "Madam"

2 bita ditambahkeun ,  3 bulan yang lalu
taya kamandang éditan
 
=={{sunda}}==
{{-k b-|su}}
* istilah basa Perancis, nuduhkeun ka wanoja anu geus kawin.
:* '''''Madam''', tuh tingal gawéan mereskeun imah ku Mahmud kalah beuki goréng!''
:* ''Pagawéan administrasi VOC digawékeun ku '''Madam''' éta.''
 
=== Tingkatan basa ===
707

éditan