Béda révisi "abdi"

108 bita ditambahkeun ,  6 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
{{-su-}}
'''abdi'''<br />
{{-k k-|su}}
(Arab) lemesna tina kuring
*'''ngabdi''': ngawula
:Conto: Pagawé nagri téh wajib ''ngabdi'' masarakat, lain sabalikna.
 
{{-k b-|su}}
'''abdi-abdi'''<br />
(Arab)*'''abdi''': lemesna tina kuring
Rakyat
:Conto: Teu gaduh acis sapérak-pérak acan ''abdi'' mah.
 
*'''ngabdiabdi-abdi'''<br: />rahayat
:Conto: Ti saprak éta garong beunang, kahirupan ''abdi-abdi'' téh jadi tengtrem.
Ngawula
 
{{tarjemahan}}
* {{id}} : {{trad-|id|saya}}
{{)}}
 
[[de:abdi]]
[[en:abdi]]
[[et:abdi]]
[[fi:abdi]]
[[fr:abdi]]
[[id:abdi]]
[[it:abdi]]
[[li:abdi]]
[[mg:abdi]]
[[zh:abdi]]
2.176

éditan