Béréndélan pamaké nu getol

Ieu béréndélan kontributor anu geus ngoprék 30 poé panungtung.

Anjeun nempo vérsi kés ieu kaca, nya meureun geus lilana 22 jam, 25 menitjeung 42 detik.

Béréndélan pamaké nu getol