Basa SundaÉdit

Kecap barang [su]

Maret

  • bulan katilu dina pananggalan Maséhi, lamana 31 poé.
  • Kuduna urang bakal diwisuda di bulan Maret.
  • Di bulan Maret 2020, pandémi korona dikawitan di Indonésia.
  Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.