Basa Inggris

Wikipedia-logo.png
Paluruh éntri Wikipédia ngeunaan:
Wiktionary
Wikidata-logo-en.svg
Paluruh tarjamahanna di Wikidata ngeunaan: Wiktionary

ÉjahanÉdit

Inggris

  • IPA: /ˈwɪkʃən(ə)rɪ/

  Audio (UK, RP)?, file /   Audio (UK)?, file

AS

  • IPA: /ˈwɪkʃəˌnɛri/
  • AHD: /wĭkʹshə-nĕr'ē/

  Audio (US)?, file /   Audio (US)?, file /   Audio (Canada)?, file

ÉtimologiÉdit

Gabungan tina wiki jeung dictionary (kamus)

Kecap barangÉdit

  1. Hiji proyék réréongan nu dijalankeun ku Yayasan Wikimédia pikeun ngahasilkeun kamus nu lengkep tur haratis (kaasup léksikon jeung tésaurus) dina sadaya basa.
  2. Kamus nu dihasilkeun tina ieu proyék.

Istilah turunanÉdit


Baca ogéÉdit