abéh

(dialihkeun ti abeh)

Basa SundaÉdit

Kecap panyambung [su]

abéh

  1. ambéh.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.