abéwara

(dialihkeun ti abewara)

Basa SundaÉdit

Kecap barang [su]

abéwara

  1. béwara
Ieu kecap nyampak dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.