Basa SundaÉdit

Kecap barang [su]

abig

  1. ampig;
  2. bilik juru tilu dina pongpok leuit atawa imah bapang
Ieu kecap nyampak dina Kamus A Dictionary of the Sunda language yasana Jonathan Rigg.