Kecap BarangÉdit

abir, peso abirÉdit

peso ipis rubakna meh tilu ramo paranti saksak siksik di dapur

Ieu kecap nyampak dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.