Basa SundaÉdit

Kecap barang [su]

abon

  1. daging meunang ngulub, dipeupeuhan sarta disuiran nika lemes tuluy disambaraan, terus digoreng nepika garing.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.