Basa SundaÉdit

Kecap pagawéan [su]

abrik

  1. awut, ngubrak-ngabrik: ngawut-ngawut.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.