Basa SundaÉdit

Kecap barang [su]

abu

  1. bapa kuring
  2. sesebutan ka jalma kadua
  3. ulama nu dipikolot

Conto KalimahÉdit

Dupi abuya parantos sabaraha taun yuswa teh?

Ieu kecap nyampak dina Kamus A Dictionary of the Sunda language yasana Jonathan Rigg.