Basa SundaÉdit

Kecap pagawéan [su]

abus

  1. asup, asup ka jero;
  2. mindahkeun obyék ti luar jadi ka jero kalawan ngaliwatan lawang.
  Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus A Dictionary of the Sunda language yasana Jonathan Rigg.