Basa SundaÉdit

Kecap barang [su]

acar

  1. Ngaran kaolahan tina sayuran nu tanpa cai sarta sambara luluguna cuka.
Ieu kecap nyampak dina Kamus A Dictionary of the Sunda language yasana Jonathan Rigg.