Basa SundaÉdit

Kecap sipat [su]

ad'ad

  1. asa-asa.
    Upama ad'ad kénéh mah, ulah dijadikeun ayeuna jual-beuli téh.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.