Basa SundaÉdit

Kecap pagawéan [su]

ador

  1. ador, ngador, udar-ador, indit-inditan ka nu jauh, teu puguh nu dijugjug: Cing atuh ulah ngan udar-ador waé, bantuan indung sia di imah!