Basa SundaÉdit

Kecap pagawéan [su]

adu

  1. paséa sato héwan, lain paséa kawas jalma silih carékan tapi sakudrat-kudratna aya nu silih bintih bari silih pacok, silih teunggar, silih seureud jeung loba-loba deui cara, malah diaduna kuya mah sok paheula-heula nangkarakkeun lawanna;
Ieu kecap nyampak dina Kamus A Dictionary of the Sunda language yasana Jonathan Rigg.