Basa SundaÉdit

Kecap sipat [su]

agréng

  1. gedé tur alus;
  2. dibasakeun ka eusi jero imah nu pikabetaheun lantaran paparabotanana lengkep jeung merenah nepatkeunana ditambah ku caraang;
  3. disebut ogé sigrong.