Basa SundaÉdit

Kecap sipat [su]

agul

  1. reueus, rasa manéh atawa ngagulkeun manéh pédah leuwih ti batur;
  Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus A Dictionary of the Sunda language yasana Jonathan Rigg.