Ieu éntri hanca garapeun basa Sunda

Basa SundaÉdit

Kecap pagawéan [su]

ah-ih-eh

  1. dibasakeun kana kaayaan nu piteugenaheun.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.