Ieu éntri hanca garapeun basa Sunda

Basa SundaÉdit

Kecap pagawéan [su]

aha-oho

  1. oho, dibasakeun kana batuk.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.