Ieu éntri hanca garapeun Kecap pagawéan

Basa SundaÉdit

Kecap pagawéan [su]

aham-éhém

  1. ahém.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.