Basa SundaÉdit

Kecap sipat [su]

ajrih

  1. lemesna tina éra. ajrihing gawé (kecapan), sieun ku gawé, kedul.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.