Basa SundaÉdit

Kecap pagawéan [su]

ajrug

  1. ngajrug, luncat lempeng ka luhur: Ari handap mah dahanna, ajrug wé ngala buah téh.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.