Basa SundaÉdit

Kecap barang [su]

akad

  1. kayid, jangji: Akad nikahna pukul salapan isuk-isuk. ngajual akad, ngajual maké kayid; upama ku nu meulina rék dijual deui, kudu ditawarkeun heula ka nu ngajual ti heula.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.