Basa SundaÉdit

Kecap pagawéan [su]

aksi

  1. laku, peta anu luyu jeung nu ditiruna: Tegep ngibingna mah, ngan aksina kurang; Nu maén sandiwara aksina béda;
  2. légég, laga: Kakara gé diajar jurus, geus aksi;
  3. tindakan. aksi militér, tindakan tentara: Pamaréntah kapaksa ngayakeun aksi militér, sangkan kaamanan gancang pulih deui.