Basa SundaÉdit

Kecap barang [su]

alo

  1. sesebutan pikeun anak lanceuk urang.
  Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus A Dictionary of the Sunda language yasana Jonathan Rigg.