Basa SundaÉdit

Kecap sipat [su]

alpa

  1. lalawora: Ulah alpa kana kawajiban!;
  2. bolos.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.