Basa SundaÉdit

Kecap sipat [su]

alum

  1. mesum, riuk.
    Ku naon Pa Anu mani alum kitu semu nu ngandung kasusah beurat pisan?
Ieu kecap nyampak dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.