Basa SundaÉdit

Kecap sipat [su]

ambacak

  1. ngalayah: Urut dalahar téh ambacak Kénéh.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.