Basa SundaÉdit

Kecap pagawéan [su]

ambah

  1. sorang. ngambah, nyorang: Kapal ngambah sagara. ambahan, nu disorang, panyabaan, luang: Mang Karna geus lega ambahanana, ka luar nagri gé lain sakali.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.