Basa SundaÉdit

Kecap pagawéan [su]

ambal

  1. ambal-ambalan, surakna ambalambalan, surakna tarik sarta lila.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.