Basa SundaÉdit

Kecap sipat [su]

ambarayah

  1. pabalatak, sarta kalotor: Parabot urut hajat téh ambarayah kénéh.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.