Basa SundaÉdit

Kecap pagawéan [su]

ambarikut

  1. angkaribung, rébo loba babawaan: Balikna ti panyabaan téh mani ambarikut.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.