Basa SundaÉdit

Kecap sipat [su]

ambarilé

  1. rasa amis, asin, pelem, haseum, Kesed, peuheur jsté. pacampur jadi teu ngeunah.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.