Basa SundaÉdit

Kecap barang [su]

ambon

  1. asal kecap tina Ambwan;
  2. hayang kaangken ku nu ngéwa ka urang, ngahadéan jelema nu ngéwa ka urang tapi teu dilayanan, bogoh sapihak tungtungna éra sorangan;