Basa SundaÉdit

Kecap sipat [su]

ambrug

  1. ambruk, rugrug pisan, runtuh nepi ka paburantak: Ratusan imah di Florés ambrug ku lini.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.