Basa SundaÉdit

Kecap sipat [su]

ambucuy

  1. pikauruyeun lantaran beureum semu amis: Iraha rék dialana éta jambu bol téh, mani geus ambucuy kitu?
Ieu kecap nyampak dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.