Basa SundaÉdit

Kecap barang [su]

amburatel

  1. antel ka ditu ka dieu nepi ka karasa atawa aya tapakna katénjo
  2. tatalepa, upamana borok atawa cénang nu asalna satempat jadi ngalobaan;
  Sinonim
  1. tatalépa.