Basa SundaÉdit

Kecap pagawéan [su]

ameur

  1. nyapék di sungut hareup, mun nyeupah sok diameur-ameur.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.