Basa SundaÉdit

Kecap sipat [su]

ampag

  1. nembrak kalawan haratis ku kahadéan batur.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Soendaneesch-Hollandsch Woordenboek yasana S. Coolsma.